KOTLOVI, ŠPORETI, KAMINI, OPREMA

Mi proizvodimo energetski efikasne toplotne sisteme.
  • Izrađujemo i održavamo: Sve vrste instalacija centralnog grejanja (podno i radijatorsko), solarne sisteme (grejanje i sanitarna voda), toplotne pumpe (voda-voda, voda-vazduh).

  • Klimatizacija: Inverterski sistemi (Multi-split sistemi sa jednom ili više spoljnih jedinica, Mono-split sistem), svih kapaciteta, renomiranih proizvođača.

  • Izrađujemo i održavamo: Kotlove i kamine za centralna grejanja toplom vodom (na čvrsta goriva, pelet, brikete, i dr.).

  • U našem prodajnom prostoru posedujemo material i opremu za sve vrste navedenih instalacija renomiranih proizvođača (solarni bojleri i kolektori veličina od 100-3000 litara), toplotne pumpe iz proizvodnog prograna Vaillant, kao i drugu opremu sličnih proizvoda drugih proizvođača.KOTLOVI NA ČVRSTO GORIVO

Naš originalni proizvod - Kotao koso ložište «TK-T»,
kao i veliki izbor drugih proizvođača.

Kotao koso ložište «TK-T» je namenjen za zagrevanje individualnih zgrada, poslovnih prostorija i stanova, za otvorene i zatvorene sisteme toplovodnog grejanja u režimu 90/70°C i pritiska do 2.5 bara.
Prednosti ovakvih kotlova su u tome što su dislocirani u posebne prostorije - kotlarnice i što u njihovo ložište može stati veća količina čvrstog goriva.ŠPORET-KOTLOVI NA ČVRSTO GORIVO

Naša preporuka.

KAMIN-KOTLOVI NA ČVRSTO GORIVO

Naša proizvodnja.

Kamin - kotao «TK - K Etaž» je spoj tradicije starih majstora peći na čvrsto gorivo, draži i topline otvorenog plamena, klasičnog enterijera i savremenih trendova u efikasnijem iskorišćenju i uštedi goriva. Novina u odnosu na klasične otvorene kamine i kamine sa sekundarnim vazuhom kao efikasnijim rešenjem, je ložište izrađeno kao izmenjivač toplote kao kod klasičnih kotlova na čvrsto gorivo. Rešetka je vodom hlađena i izrađena od bešavnih čeličnih cevi, a samo ložište od kvalitetnog kotlovskog lima, što sve zajedno omogućava znatno viši stepen iskorišćenja u odnosu na klasične kamine i garantuje veoma dug vek trajanja.

Kamin - kotao «TK - K Etaž» je namenjen za zagrevanje individualnih zgrada, poslovnih prostorija i stanova, za otvorene i zatvorene sisteme toplovodnog grejanja u režimu 90/70°C i pritiska do 2.5 bara.

Kamin je namenjen za loženje čvrstim gorivom (drvo, ugalj, briketi...,)

Napomena: Kamin kotao izrađuje se i sa elektro grejačima od 6kw, 12kw, 18kW i 24kW.GREJNA TELA I OPREMA

U ponudi su proizvodi renomiranih svetskih proizvođača.

Konfor, ušteda energije, ekskluzivan dizajn. Radijatori Vox Global su, najviše što jedan radijator može da pruži. Sa radijatorom Global podešavanje temperature je lako i malo košta. Na taj način se dobija, za kratko vreme, jedna idealna temperatura za svaki ambijent, prema ličnim potrebama i stvarna ušteda energije. Osim toga mala specifična težina aluminijuma omogućava lako i precizno ugrađivanje. Široka paleta dimenzija i jednostavno kombinovanje elemenata omogućavaju idealno rešenje za svaki ambijenat, dok odavanje visoke toplotne energije omogućuje korištenje malih prostorija.

Radijatori GLOBAL imaju 10 godina garancije od datuma proizvodnje. Ova garancija omogućava zamenu onih elemenata koji se pokažuju neupotrebljivi zbog nedostataka u materijalu ili u proizvodnji, ali samo pod uslovom da je instalacija urađena prema važećim pravilima i uputstvu navedenom pod “pravilna instalacija”. Radijatori Global imaju dug vek trajanja zahvaljujući materijalu korišćenom u livenju elemenata (legura aluminijuma atestirana prema standardu EN AB 46100) i jedinstvenom načinu farbanja: dva puta potapanje u kadama "anoforezis" boje a zatim tretirano epoksidnim prahom.JOŠ MNOGO TOGA!!!

Široka paleta opreme za ugradnju, spajanje, servis i merenje.

Brendovi sa kojima radimo